Blog


Flagermusen flyver om natten, og nogle mennesker er bange for den. Den er også et mystisk og ganske magisk dyr. I Transsylvanien er en af dem endda greve. Man havde mange mærkelige forestillinger om flagermus i gamle dage. Danmark går ikke ram forbi på det overtroiske plan, så lad os kaste os ud i det.

Læs mere  

Kender du, kære læser, følelsen af at blive stukket i ryggen, sparket i røven og kneppet i den, magtesløs og rasende, med hadet sydende i alle blodbaner, nerverne som hvidglødende jern, knægtet til jorden, ydmyget og slagen og endelig: Hørt nok til at ørerne burde have været faldet af titusinde gange.

Læs mere  

Peter og overtroen De færreste kan lide ham, de fleste nærmest afskyr ham, og enkelte skræmmes fra vid og sans, og så er der lige alle haderne.

Læs mere  

Har du set sæson sæson 9 af American Horror Story? Den hvor skuespillerinden, som spiller The Butcher i skikkelse af Kathy Bates går amok i en skuespillerpsykose, hvor hun ikke kan adskille sig selv fra sin rolle og smadrer alle dem, hun overhovedet kan slippe afsted med, med en slagterøkse.

Læs mere  

For tohundredeoghalvtreds år siden landede et udenjordisk fartøj, midt i de vildsomme, øde bjerge, i den sibiriske region Irkutsk. Fartøjet var så kraftfuldt, så magnetisk og radioaktivt, at det påvirkede jorden under det til at løfte sig mod fartøjet, så det kunne lande sikkert over taigaens tårnhøje graner...

Læs mere  

”Det sover aldrig, men taler altid til mig om ting, som kun tales om i Helvede. Ingen kan forestille sig hvilke djævelske fristelser, han stiller foran mig. For en synd, som aldrig er tilgivet mine forfædre, er jeg for evigt vokset sammen med denne djævel, for en djævel er det i sandhed. Jeg beder og bønfalder jer om at rive dette ansigt ud fra dets menneskelige sokkel, om så jeg skal dø i forsøget.”

Læs mere  

Der er delte meninger om ånden i glasset. Nogle tror på, at man kommer i kontakt med en ånd eller et genfærd, andre, at det blot er en art selvforførelse eller massepsykose. Nogle kan ikke få det til at virke, mens andre bliver skræmte.

Læs mere